Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دادگستری خراسان رضوی گفت: بازدیدهای رایگان در مناطق کم برخوردار مشهد عامل کاهش مرگ خاموش بوده است.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی، قاضی سید امیر مرتضوی در جلسه هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان رضوی اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرم پنج رکن دارد که با توجه به مدت زمان کوتاه فعالیت هیئت مدیره سازمان در دوره هشتم و گزارش عملکرد مطرح شده از سوی مهندس شرکاء به هر 5 رکن آن در نظام مهندسی ساختمان توجه وافی و کافی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مراحل رسیدگی و کشف حقیقت، بحث پیشگیری از وقوع جرم است، که همه دستگاه ها در این مقوله مسئولیت دارند. مرتضوی عنوان کرد: تصمیم گیری در نهادهایی که با مردم در ارتباط هستند؛ بسیار حساس و وظیفه برای مدیران آن سازمان سنگین است، زیرا مدیران از یک سو با شناسایی و تشخیص و تفکیک اولویت‌های سازمان باید از بروکراسی‌های اضافی و موازی‌کاری کم کنند و از سوی دیگر بدون فوت وقت درصدد جایگزینی سیستم‌ها و سامانه‌های هوشمند جهت کمک به بهره‌وری سازمانی بهینه شوند. معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، تلاش‌های سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در سنوات گذشته پیرامون بحث گاز گرفتگی و مرگ خاموش شهروندان را ستود و همکاری‌های مشترک بین معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری مشهد را در جهت بازدیدهای رایگان در مناطق کم برخوردار در آن مقطع زمانی عامل موثر در کاهش آمار دانست. محمدرضا اخوان عبداللهیان مدیر کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی نیز در ادامه جلسه اظهار کرد: هیات مدیره سازمان، وام دار حقوق شهروندان و مهندسان است؛ حقوق مردم یعنی محصول کار مهندسان، یعنی ساختمان های باکیفیت و حقوق مهندسان یعنی ایجاد بستر مناسب، سالم و رقابتی برای فعالیت اعضاء و شفاف سازی. مدیر کل راه و شهرسازی استان گفت: شناخت اولویت های سازمان امری است بسیار مهم، توجه به مباحثی همانند شهرسازی اسلامی-ایرانی که منشور آن توسط مقام معظم رهبری تدوین و ابلاغ شده است، طیف وسیعی از مهندسان متخصص، مبتکر و متعهد را جهت عملیاتی کردن آن می طلبد. وی ادامه داد: مدیران شهری در این زمینه می‌توانند پایه گذار، تصمیم گیر و تصمیم ساز باشند. اخوان عبداللهیان از تلاش‌های گسترده هیات مدیره سازمان در زمینه مبارزه با دلالان، شفافیت، ایجاد سامانه ساجام جهت کسر ظرفیت، ثبت اثر انگشت بیش از 9 هزار نفر از مهندسان، ایجاد کارتابل الکترونیکی جهت ارایه گزارشات مرحله ای به سازمان و برون سپاری خدمات در زمینه هایی که با قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان منافاتی نداشته باشد، تشکر و قدردانی کرد و حمایت همه جانبه خود را از فعالیت های هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی اعلام داشت. انتهای پیام/ 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مناطق کم برخوردار نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی خراسان خاموش شد

استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان جمعه- ۱۴ اردیبهشت‌ماه- پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

هوشنگ جاوید نویسنده و پژوهشگر موسیقی نواحی و آیینی ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «فریاد نسل قدیم خراسان شمالی هم رفت. همین الان باخبر شدم که استاد عیسی قلی پور پیشکسوت بخشی‌های ترک خراسان شمالی هم درگذشت و دوتارش را و دوستانش را و جامعه هنر ایران را تنها گذاشت. تسلیت به که باید گفت؟!»

عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، او در کنار پدرش (سلیمان) که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، یادگیری‌های خود را در زمینه موسیقی نواحی خراسان کامل کرد.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است.

این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • سیلاب در محور قدیم رباط سنگ -رباط سفید -مشهد
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌‌متر بارش باران در رومشکان
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!